Montaža oken in vrat

PVC VRATA

PVC OKRASNI PANELI

Vhodna vrata Schüco so izdelana iz PVC-ja visoke odpornosti, ki je odporen na deformacije. Odlično toplotno izolacijo zagotavljajo večprekatni profili. Jeklene ojačitve, ki so velike in optimalne debeline, naredijo izdelek hkrati tog in stabilen.

Velikosti in razmerja so vrednosti, ki jih moramo upoštevati pri načrtovanju vhodnih vrat. Navsezadnje je kakovostno vratno krilo osrednji del vrat in glavni okras hiše. Vrata se morajo ujemati z značajem stavbe – bodisi moderno ali klasično. Če želite poudariti učinek, lahko izbirate med različnimi barvami, da bo končni učinek popoln in dosleden. Popolna oblika vrat je rezultat pravilne kombinacije okvirja, krila in polnila.

“Izberite si svoj okrasni panel med spodnjimi kolekcijami. Paneli so kakovostni in estetsko dovršeni. Klasična debelina polnil je 24 ali 36 mm. Stekla v polnilih so ponavadi tipa “rosa” ali se izbere po želji kupca. Barve okrasnih panelov v kolekcijah so prikazane simbolično. Vsi paneli dobavljivi za bela in večino standardnih in dodatnih barv za pvc stavbno pohištvo.  Polnila so lahko tudi gladka, brez kakršnega koli vzorca. V polnilo je je možno vgraditi kukalo in tolkalo.”
PVC VRATA - GROUND KOLEKCIJA

GROUND KOLEKCIJA

Okrasni Paneli
PVC VRATA - SIMPLE KOLEKCIJA

SIMPLE KOLEKCIJA

Okrasni Paneli
PVC VRATA - GALLANT KOLEKCIJA

GALLANT KOLEKCIJA

Okrasni Paneli