Montaža oken in vrat

PROFIL SCHÜCO LIVING MD

Profil Schüco LivIng MD je vrhunski in energetsko najučinkovitejši profil nemškega proizvajalca Schüco. Gre za profil, ki na trgu oken določa standarde glede energetske učinkovitosti. Nove generacije profilov strankam ponujajo največ in so zato primerni za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.

Sodobna plastična okna danes dosegajo življenjsko dobo 30 let ali več. To pomeni, da morajo posamezne komponente okna dosegati še daljšo življensko dobo. Tak primer so tesnila, ki bistveno prispevajo k funkcionalni celovitosti oken. Z okni Schüco dobite najboljšo kvaliteto do zadnjega detajla – vključno z integriranimi tesnilnimi trakovi EPDM. EPDM je vrhunska tesnilna masa, ki se zaradi svojih odličnih materialnih lastnosti uporablja na mnogih področjih: v medicini, v gradbeništvu, v vesoljski in avtomobilski industriji

Opis

Sodobna plastična okna danes dosegajo življenjsko dobo 30 let ali več. To pomeni, da morajo posamezne komponente okna dosegati še daljšo življensko dobo. Tak primer so tesnila, ki bistveno prispevajo k funkcionalni celovitosti oken. Z okni Schüco dobite najboljšo kvaliteto do zadnjega detajla – vključno z integriranimi tesnilnimi trakovi EPDM. EPDM je vrhunska tesnilna masa, ki se zaradi svojih odličnih materialnih lastnosti uporablja na mnogih področjih: v medicini, v gradbeništvu, v vesoljski in avtomobilski industriji.

 

Toplotna izolativnost: Uw do 0,72 W/m2K
Uf do 0,96 W/m2K (brez dodane poliuretanske pene!)
Zvočna izolativnost: 34–48 dB
Varnostne lastnosti: do vlomne zaščite RC2
Ojačitveni profili: jekleni ojačitveni profili
Dizajn: izredno oglate, ostre linije okvirja in krila
Debelina profila: 82/82 mm (okvir/krilo)
Zasteklitev: trislojna zasteklitev (toplotna prehodnost Ug od 0,5 do 0,8 W/m2K)
Okovje: vidno ali skrito (Schüco)
Tesnjenje: troje tesnil
Površinska obdelava: bela, dekorji, RAL barve (AvtomotiveFinish)
Število komor: 7

Možna tudi izvedba z ALU oblogo na zunanji strani.

LEGENDA:
Uf = toplotna prehodnost profila
Ug = toplotna prehodnost stekla
Uw = toplotna prehodnost celotnega okna

 

Možnost napake ali spremembe tehničnih podatkov in slik zaradi različnih dobaviteljev. Prosim, da točnost preverite pred nakupom oziroma povpraševanjem.